O nama

Naša štorija

Obrt Bek Pušnica 2007. godine osnovali su supružnici Biserka i Elmar Klein s ciljem upoznavanja potrošača s moderno-tradicionalnim dimljenim delikatesama. Ime „Bek Pušnica“ je zadržano sljedeći njihovo iskustvo i znanje koje su prenijeli obitelji Žuža koja 2009. godine ulazi u Bek Pušnicu te u nadolazećim godinama postaje društvo ograničene odgovornosti i stvara oazu obiteljskog poslovanja. Trenutno se dimljene delikatese proizvode u Kaštel Novom, a glavni plan nadolazećeg razdoblja je izgradnja novog i naprednijeg pogona u Dalmaciji.

Proizvodnja

Konstantnim ulaganjem i investiranjem u znanja, cilj nam je proizvodnju uvesti među tehnološki najnapredniju u sektoru prerade ribljih dimljenih delikatesa te mesa peradi. Također bi htjeli naglasiti da na našem putu kvalitete i tradicije surađujemo isključivo s dobavljačima koji imaju iste poglede na poslovanje kao i mi.

Sljedivost

Vrhunsku kvalitetu proizvoda koju želimo da Vi, naši potrošači, dobijete učestalo planiramo, provjeravamo i provodimo kroz visoke standarde HACCP sustava.

hladni dim

Misija

Stvaranje originalnog brenda visoke kvalitete koji svojim okusom povezuje generacije potrošača. Kao najveću vrijednost ističemo svoje zaposlenike, vrhunsku recepturu i kvalitetu proizvoda. Svoje poslovanje razvijamo kroz samostalni razvoj i transparentan odnos s partnerima i zajednicama s kojima poslujemo.

Vizija

Bek Pušnica d.o.o. poduzeće je koje svoje visoko kvalitetne proizvode želi plasirati na Europsko i svjetsko tržište, proširiti proizvodnju i samim time otvoriti nova radna mjesta. Cilj poduzeća je nastaviti pozitivan val proširenja tj. sklapanje novih poslovnih suradnji diljem Europe i svijeta.

Naši proizvodi

Naše proizvode radimo na moderno-tradicionalan način, bez upotrebe aditiva i pojačivača okusa i volumena te koristeći prirodne resurse u proizvodnji. Želimo svojim kupcima pokloniti naše znanje, iskustvo i okuse dimljenih delikatesa

„život je prekratak da bi se loše jelo“